Over ons

TOP Bennekom is een werk- en dagbestedingslocatie van Philadelphia Werk & Begeleiding en ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Bennekom.

We bieden een (werk)plek voor mensen met een beperking of mensen die op een andere manier afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

TOP staat voor Talent Ontwikkeling Philadelphia. Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Iedereen heeft talenten en verdient de gelegenheid en ruimte om die te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Bij TOP Bennekom vinden wij het belangrijk dat iedere deelnemer zo prettig mogelijk kan werken en het beste uit zichzelf kan halen. Daarbij staan plezier, respect en jezelf kunnen zijn centraal!

We bieden veel verschillende werkzaamheden en ons team staat klaar om samen met de deelnemers het beste uit zichzelf te halen! Kortom, ben je op zoek naar een leuke werk- of dagbestedingsplek? Dan is locatie TOP Bennekom iets voor jou!

Wij kijken naar jouw talenten en wensen. Waar ben je goed in? Wat kun je? En wat wil je nog leren? Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden en zoeken we werkzaamheden die bij jou passen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje komen kijken? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons via het contactformulier. We horen graag van je!